Psihoterapija Beograd CentarCeres

Katarina Đorđević

Katarina Đorđević - Lekar i sertifikovani geštalt psihoterapeut.

Ja sam lekar i psihoterapeut.

Osnivač sam Centra za psihoterapiju i edukaciju CERES.

Završila sam Medicinski fakultet, Univerziteta u Beogradu 2002. godine. Tokom svoje karijere sam se sretala sa različitim životnim potrebama, potrebom da se pomogne, kako privatno tako i u poslovnom okruženju, bilo da su u pitanju pacijenti ili moje kolege.

Psihoterapija je postala moj poziv onda kada sam doživela njenu lekovitost u mom životu i tek tada odlučila da završim dugogodišnju edukaciju iz Geštalt psihoterapije a kasnije i Master studije iz Geštalt psihoterapije na Malteškom Univerzitetu i postanem trener na Holandskom Geštalt institutu – NSG (Nederlandse Stichting Gestalt).

Radeći godinama unazad sa mojim klijentima, postala sam svesna da je potreba da razgovaramo u sigurnom okruženju sa stručnim licima sve veća. Da pomognemo sebi. Otud ideja kreiranja prostora koji je samo za naše klijente. Siguran, prijatan gde mogu da se sretnu sa akreditovanim psihoterapeutima različitih psihoterapijskih modaliteta. Da se opuste i pokušaju da dožive šta im se dešava.

U našem sigurnom prostoru savetovališta „Psihoterapija Beograd CentarCeres“, radim sa klijentima individualnu psihoterapiju, bračnu psihoterapiju i porodičnu psihoterapiju. Takođe organizujem grupnu psihoterapiju.

Scroll to Top