Psihoterapija Beograd CentarCeres

Psihoterapija Beograd CentarCeres - proverite zašto nas je izabralo više od 570 klijenata

Počnite sa psihoterapijom u tri brza koraka

1. Broj slobodnih termina je ograničen. Pozovite odmah

2. Javiće vam se Katarina Đorđević, lekar, Geštalt trener i psihoterapeut.
Obaviće sa vama informativni razgovor i preporučiće vam terapeuta sa kojim ćete raditi kao i termin seanse.

3. Dođite na zakazani termin
uživo kod nas ili online.

Kod nas ćete sigurno pronaći psihoterapeuta koji vam odgovovara

U našem savetovalištu cena psihoterapije za isti tip (individualna, porodična, bračna psihoterapija) se ne razlikuju od psihoterapeuta do psihoterapeuta. Takođe u toku radnog vremena nema razlike u ceni između termina. Cene psihoterapije su uvek vidljive i jasne jer želimo da obezbedimo da dobijete pomoć i podršku kada vam je potrebna .

Online psihoterapija se radi uz pomoć aplikacija kao što su Viber, Skype, WhatsUp, a sve u zavisnosti šta vama odgovara. Online psihoterapija se naplaćuje unapred i to je garancija da imate siguran termin kod izabranog psihoterapeuta.

Psihoterapija uživo se naplaćuje po završenoj seansi. 

Ukoliko želite da promenite termin, poželjno je da to uradite najkasnije 24 sata pre početka seanse, i tada se ne naplaćuje otkazivanje. U suprotnom će termin biti naplaćen.

Kod nas rade terapeuti različitih osnovnih usmerenja (psiholozi, pedagozi, lekari). Svi naši psihoterapeuti su visokoobrazovani, sertifikovani i sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima.

Naši psihoterapeuti imaju:

  • obavezne godišnje edukacije – posao psihoterapeuta zahteva konstantan rad na sebi.
  • redovne supervizije – svaki psihoterapeut na sebe preuzima deo osećaja i razmišljanja svakog klijenta. Ovo ostavlja trag na svakom psihoterapeutu. Da bi psihoterapeut mogao da vam pruži pomoć na pravi način mora da ima supervizije.

Kod nas ne rade psihoterapeuti na edukaciji.

Broj slobodnih termina je ograničen. Pozovite odmah i zakažite svoj termin. 

Psihoterapija cena

Terapeut nema gotova rešenja već je tu za klijenta da mu pomogne da osvesti kako se oseća i kako učestvuje u svom životu i dešavanjima oko sebe. U atmosferi sigurnosti i poverenja, terapeut pomaže klijentu da proba nove načine u rešavanju problema i dođe do sopstvenih odgovora i rešenja. 

Bračna-partnerska psihoterapija ili savetovanje je namenjena parovima kod kojih postoje teškoće u međusobnoj komunikaciji, učestale razmirice, konflikti i tenzije, koje zatim vode do toga da nezadovoljstvo partnerskim odnosom postaje dominanto osećanje u partnerskoj relaciji. 

Psihoterapija putem skajpa, viber-a… Psihoterapeut ili psiholog obično koristi aplikacije koje omogućavaju vizuelni kontakt, pošto je važno da se vidimo i doživimo u toku terapijskog susreta, posebno sa klijentima koji su novi. Online psihoterapija vam omogućava rad sa terapeutom gde god da se nalazite. 

Porodična psihoterapija je savremeni terapijski model koji obuhvata rad sa pojedincem, partnerima i porodicom. Ono što je razlikuje od ostalih je sistemski pristup pojedincu i porodici. Sistemska porodična psihoterapija porodicu posmatra kao celinu. Promena kod jednog člana porodice utiče na ostale članove.

Grupna terapija se odvija kroz interakciju ljudskih doživljaja, gde učesnici grupe imaju priliku i mogućnost da prime od drugih saosećanje u suočavanju sa sličnim životnim situacijama, ali i da ga daju drugima. Grupna terapija pruža mogućnost da nam bude ulivena nada da i pored teškoća..

Scroll to Top