Psihoterapija Beograd CentarCeres

Psihoterapeuti u Beogradu

Naš tim iskusnih psihoterapeuta i psihologa je tu da vam pomogne

Online ili uživo? Individualna, porodična ili partnerska bračna psihoterapija?

Koji pristup rešavanju problema ćete odabrati zavisi samo od vas. Shodno iskustvima i trenutnoj situaciji naši iskusni psihoterapeuti će vam predložiti opciju koja vam najviše odgovara.

Višegodišnje iskustvo u psihoterapiji

Imamo više od 570 zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli i godine rada u psihoterapiji.

Kontinuirana edukacija

„Učenje, učenje i samo učenje“
Ako je neko pomislio da je lako davati sebe kako bi pomogao drugima, naravno nije u pravu.
Svi naši psihoterapeuti kontinuirano rade na sebi i uče, pohađaju i organizuju seminare i predavanja.

Posao psihoterapeuta smo odabrali i radimo ga predano i s ljubavlju. 

 

Zašto izabrati nas:

Sigurno i opušteno okruženje

Kancelarija se nalazi na Vračaru u blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Prostor u kome radimo i primamo klijente je konceptualno organizovan da napravi opuštenu i sugurnu atmosferu. Nema nepotrebnih stvari i sve je podređeno vašoj ugodnosti. 

Naši psihoterapeuti su akreditovani. 

Završili su sa edukacijom iz nekog psihoterapiskog pravca prošli su period kada su radili pod supervizijom. Ovo može biti jako bitna informacija jer ona znači da sa vama rade ljudi koji garantovano imaju iskustvo i znanje iza sebe.

Tim čine psihoterapeuti nekoliko psihoterapijskih pravaca 

Geštalt psihoterapija, Sistemska porodična terapija, Integrativna art psihoterapija. Trudimo se da podržimo različite pravce psihoterapije kako bi klijentima obezbedili raznovrsniju i kvalitetniju podršku.

Svi naši psihoterapeuti redovno imaju supervizije. 

Najbolji psihoterapeuti, da bi pomogli svojim klijentima i da bi mogli da ih razumeju, moraju da ulože sebe emotivno i psihički tokom trajanja psihoterapije. To neminovno ostavi trag na samog psihoterapeuta. Posle nekog vremena je i samom psihoterapeutu potrebna psihoterapija kako bi izbaždario svoje osećaje i proverio svoja razmišljanja. U tu svrhu naš psihoterapeuti imaju redovne superviziji. 

Psihoterapeuti

Sandra Bandovic

Sandra Bandović

Verujem da svaki problem ima rešenje i da nas odluka deli od željenih i neophodnih promena u životu.

Svetlana Ristic

Svetlana Ristić

Nastojim da klijentima, pre svega, obezbedim siguran prostor za prevazilaženje poteškoća, kroz razumevanje istih i razvijanje odnosa poverenja.

Lenka Janković

Lenka Janković

Verujem da svaki čovek ima sklonost ka samoostvarenju. Kao što kaže Karen Hornaj, “kada se uklone prepreke, pojedinac će se razviti u zrelu ostvarenu osobu baš kao što se žir pretvori u hrast”.

Milica Jeremić Diplomirani defektolog, psiholog i Geštalt psihoterapeut

Milica Jeremić

I zrno patnje koje držiš na ruci isprva nije teško. Što ga više držiš, postaje sve teže. Sve dok ne postane neizdrživo, teško kao cela pustinja."

Katarina Djordjevic

Katarina Đorđević

Osnivač centra za edukaciju Ceres. Doktor medicine i diplomirani Geštalt psihoterapeut, član Evropskog udruženja geštalt psihoterapeuta.

Scroll to Top