Psihoterapija Beograd CentarCeres

Milica Jeremić

Milica Jeremić Diplomirani defektolog, psiholog i Geštalt psihoterapeut

Diplomirani defektolog, psiholog i Geštalt psihoterapeut .

„Ako uzmeš zrno peska i držiš ga na dlanu, neće biti teško. Posle kratkog vremena počećeš da osećaš težinu u ruci. Narednog dana ta težina će postati bol, ne samo za ruku nego za celo telo. Još koji dan i nećeš moći da stojiš od bola. Čudićeš se kako je moguće da samo zrno peska dovede do takve boli.

– Isto je i sa tugom,
– Isto je i sa nemoći,
– Isto je i sa strepnjom, strahom, krivicom, žalosti.
 
Što ih više držiš, postaju sve teži, dok ne postanu neizdrživi, teški kao cela pustinja.“

Ja sam Milica Jeremić, diplomirani defektolog, psiholog i Geštalt psihoterapeut. Pored moje porofesije ja sam i samohrana majka, ćerka, sestra, bivša supruga, prijatelj, saputnik i sapatnik.

Svoje osnovne studije defektologije sam završila na Univerzitetu u Beogradu, dok sam psihologiju studirala u Kraljevini Norveškoj. Ova iskustva su mi pružila plodno tlo za dalje usavršavanje i rad na sebi kroz psihoterapijske studije.

Iako nosim više od 15 godina iskustva u terapijskom radu i studijama, moj najveći učitelj je sam život. Kroz uspone i padove, patnje duše i radosti, naučila sam da pružam podršku ljudima vodeći se sopstvenim iskustvom. Verujem u onu mudrost koja kaže: „Ptica ne ostaje na grani jer je sigurna u granu, već jer ima poverenja u svoja krila. Nova iskustva tkam u pera svojih krila.“

Hvala vam što ste ovde. Ukoliko želite da zajedno istražimo vaše unutrašnje prostore i pronađemo put ka ličnom rastu i isceljenju, slobodno me kontaktirajte.

Scroll to Top