Psihoterapija Beograd CentarCeres

Online Psihoterapija

  • Više od 570 zadovoljnih klijenata

  • Cena termina je 4500rsd

  • Iskusni psihoterapeuti 

  • Mogućnost plaćanja preko računa

  • Terapeuti više pravaca: Geštalt, Sistemska-porodična, Integrativna art

  • Ograničen broj slobodnih termnina

  • Pozovi odmah i zakaži svoj termin

online psihoterapija

Razgovarajte sa terapeutom iz udobnosti doma! 🏡

Psihoterapija gde god da se nalazite ! 🚀

Psihoterapija Online – vaša oaza mirnog uma! 🌿

Online psihoterapija ti omogućava rad sa psihoterapeutom iz udobnosti doma, kancelarije ili kada si na putu, gde god da se nalaziš.

Šta je online psihoterapija?

Online psihoterapija je oblik pružanja terapijskih usluga putem interneta, koristeći različite komunikacijske tehnologije. Umesto da se sastaju licem u lice, terapeut i klijent komuniciraju putem video poziva. Psihoterapija Online pruža jedinstvenu priliku da imaš pristup kvalitetnoj podršci gde god da se nalaziš. Zahvaljujući korišćenju aplikacija poput Skype-a, Vibera i WhatsApp-a, možeš iskoristiti sve prednosti psihoterapije iz udobnosti svog doma ili bilo kog drugog mesta. Ne moraš više gubiti vreme u prevozu, dovoljan ti je samo pristup internetu.

Kao i sve u životu tako i Online Psihoterapija ima dobre i loše strane.

 

👍 Online Psihoterapija dobre strane:

 1. Praktičnost je ključna prednost jer možeš biti kod kuće u udobnosti svog doma ili gde god da se nalaziš, što smanjuje potrebu za putovanjem.

 2. Pristupačnost – ako živiš u manjem mestu možeš ići na psihoterapiju a da ne moraš da putuješ. Takođe niko iz tvoje okoline ne mora da zna da ideš na psihoterapiju.

 3. Veći izbor terapeuta pruža ti slobodu izbora terapeuta koji ti najviše odgovara, bez geografskih ograničenja. Nisi ograničen na one koji su fizički blizu.

 4. Fleksibilnost termina je značajna, jer online psihoterapija omogućava prilagođavanje termina bez potrebe za putovanjem. Jako korisno ako imaš gust raspored.

 5. Veća privatnost je još jedna prednost, omogućavajući ti da se osećaš udobnije u razgovoru sa terapeutom iz sigurnosti svog doma.

👎 Online Psihoterapija loše strane:

 1. Ograničena komunikacija: svaki čovek priča i svojim telom. Signali koje daješ telom su jako bitni. Terapeutu će biti teže da prepozna neke signale pošto nisi za njim u prostoriji.

 2. Tehnički problemi: ako se desi da internet štucne i zastane potrebno je neko vreme da se to sredi. Neki put je potrebno i da promeniš aplikaciju koju koritiš za video poziv. Kada se to desi, fokus sa razgovora o tebi se pomeri na popravljanje interneta.

 3. Nedostatak osećaja prostora: prostor u kome radimo je opremljen tako da bi ti bio zadovoljan tj. da tebi pruži osećaj smirenosti, sigurnosti i poverenja koji kod online psihoterapije može nedostajati.

Zašto odabrati naše online psihoterapeute?

 1. Višegodišnje iskustvo sa u Online Psihoterapiji – Naši online psihoterapeuti imaju bogato iskustvo u Online Psihoterapiji. Efikasno komuniciraju u virtualnom okruženju i znaju kako da se postave i da pitaju dodatna pitanja kada nisu u mogućnosti da vide neki signal ili gest.
 2. Možeš platiti preko računa, pošte, paypal-a – Koristimo sve tehnologije koje su nam na raspolaganju.
 3. Izaberi online psihoterapeuta koji ti odgovara – Svi naši online psiholozi i psihoterapeuti su akreditovani za rad u Srbiji. Imamo stotine zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli da osnaže sebe i prođu kroz nemirne vode. Na našem sajtu postoji detaljan opis iskustva i stručnosti naših psihoterapeuta.

  Na kraju pročitaj šta te zanima i ako je potrebno pozovi za dodatno pojašnjenje.


Pročitajte odgovore na česta pitanja:

Preporuka za psihoterapeuta?

Kada krenuti na  psihoterapiju?

Zakaži termin

Scroll to Top